T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / İSKENDERUN - İnönü İlkokulu

İnönü İlkokulu

Telefon
03266173700
Belgegeçer
03266179700
WEB
https://iskinonuilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Ulucami Caddesi üst geçit yanı
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesi, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcıve paylaşımcı bir yönetime sahip;öncü,evrensel değerlere saygılı sürekli gelişen bir okul olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, paylaşımcı, araştırmacı, katılımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, sürekli kendini yenileyen, tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezlieğitim veren çağdaş bir eğitimve bilimsel kültürü oluşturmak özgüveni tam toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmrk.
Başarılar
Okulumuzgeçmişten günümüze, şu an çeşitli kademelerde görev yapan birçok tanınmış ismi mezun etmiştir.İlköğretim okulu olarak hizmet verdiği dönemde sosyal ve kültürel alanlarda birçok başarıya imza atmıştır.2010 yılında 7. sınıflar SBS sınavında Türkiye Birincisi olan ALPEREN KAYA okulumuzu öğrencisidir.Ayrıca Halk Oyunlarında İL BİRİNCİLİĞİ yarışmasında İl İKİNCİLİĞİ ve ÜÇÜNCÜLÜĞÜderecelerimiz vardır. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında YILDIZLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASINDA İlçe Birinciliği bunlardan bazılarıdır. 2013 Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen Atık Pil toplama kampanyasında İlçe ikincisi olarak RENKLİ YAZICI kazanmıştır.
Öğretmen :28
Öğrenci :350
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2687
Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler
08:20-14:15
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkezde
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır